Revista RADIO – abonament electronic

Abonament Revista RADIO, publicație în domeniul radiocomunicațiilor de amator și nu numai, mai ales pentru începători. Revista este disponibilă atât în format fizic (printat) cât și electronic. Apare de 10 ori pe an, exceptând Ianuarie și August. Are 40 de pagini, format A4, color, calitate deosebită a print-ului, conține articole verificate în redacție, indicații pentru nivelul de dificultate al articolelor. Pentru achiziția număr cu număr în format fizic (printat) livrarea revistei se va face doar prin curier la adresa specificată la plasarea comenzii. Pentru achiziția abonamentelor în format fizic (printat), livrarea se face doar prin poștă. Achitarea costurilor pentru abonamente se face EXCLUSIV pe site, cu plata prin card bancar. Pentru a achiziționa Revista RADIO este necesar să aveți un cont de client. În acest fel veți putea primi și acces la resurse suplimentare disponibile doar pentru dumneavoastră.


Doriți abonament la Revista RADIO (varianta printată) ? ABONAŢI-VĂ AICI
Doriți Revista RADIO număr cu număr (format printat) ? CUMPĂRAŢI AICI
Doriți Revista RADIO număr cu număr (format electronic) ? CUMPĂRAŢI AICI


Cum se poate plăti abonamentul anual pentru Revista RADIO în format electronic ?

  • cu card bancar pe site, la plasarea comenzii

Ce este inclus în prețul abonamentului anual (electronic) pentru Revista RADIO ?

  • revistele electronice – 4 x numere pentru 2023 (sept/oct/noi/dec) sau 10 x numere pentru 2024 (feb/mar/apr/mai/iun/iul/sept/oct/noi/dec), în funcție de opțiunea pe care am selectat-o
  • revistele în format electronic se expediază simultan (2023) sau lunar prin email (vezi detalii mai jos)

Cum primesc Revista RADIO în format electronic ?

  • revista împreuna cu parola de acces se poate descărca din contul de client in secțiunea “descărcări” după procesarea comenzii.

 

20,00 EUR45,00 EUR (excl. TVA)

Doriți să publicați un articol în revista RADIO ?

Prezentare Revista RADIO

Ciprian - YO6DXE

Selectează moneda
×

Hi there, please start a chat window with us below or send us an email at support@rowaves.com. You can also use the contact form on the "Contact" page. We are available only  Monday to Friday, from 9-17h. Thank you!

× Get Help