Revista RADIO – număr cu număr, print

Revista RADIO, publicație în domeniul radiocomunicațiilor de amator și nu numai, mai ales pentru începători. Revista este disponibilă atât în format fizic (printat) cât și electronic. Apare de 10 ori pe an, exceptând Ianuarie și August. Are 40 de pagini, format A4, color, calitate deosebită a print-ului, conține articole verificate în redacție, indicații pentru nivelul de dificultate al articolelor. Pentru achiziția număr cu număr în format fizic (printat) livrarea revistei se va face doar prin curier la adresa specificată la plasarea comenzii. Pentru achiziția abonamentelor în format fizic (printat), livrarea se face doar prin poștă. Achitarea costurilor pentru abonamente se face EXCLUSIV pe site, cu plata prin card bancar. Pentru a achiziționa Revista RADIO este necesar să aveți un cont de client. În acest fel veți putea primi și acces la resurse suplimentare disponibile doar pentru dumneavoastră.


Doriți Revista RADIO număr cu număr (format electronic) ? CUMPĂRAŢI AICI
Doriți abonament la Revista RADIO (varianta printată) ? ABONAŢI-VĂ AICI
Doriți abonament la Revista RADIO (varianta electronică) ? ABONAŢI-VĂ AICI


Cum se poate plăti revista în format printat, număr cu număr ?

  • cu card bancar pe site, la plasarea comenzii pentru revistă
  • ramburs cash la curier, când primiți coletul cu revista (și după caz, cu restul produselor comandate)

Ce metode recomandați pentru a cumpăra revista număr cu număr ?

  • pentru achiziția revistei (număr cu număr, sau în orice combinație de numere aleatorii, exceptând abonamente) recomandăm să plasați o comandă de componente electronice, sau produse pe care le achiziționați în mod normal de pe site. În acest fel achitați un singur transport ca pentru o comandă normală. Este necesar DOAR să introduceți nr. revistei, sau al revistelor pe care le doriți, în coș, împreună cu celelalte componente/piese. Astfel obțineți transport GRATUIT pentru revistă.
  • pentru achiziția revistei în grupuri, se împarte evident transportul achitat de o singură persoană la nr. total de doritori (recomandat pentru grupuri de radioamatori, radiocluburi/șefi de radiocluburi). Astfel obțineți transport aprox. 21-23 RON (care se împarte la tot grupul, revenind aprox. 4-7 RON/pers. taxa de transport, în funcție de nr. de doritori)

Mențiuni diverse:

  • transportul revistelor la cumpărător în țară cu curierul, durează între 1-3 zile, în funcție de destinație
  • revistele sunt disponibile la noi în redacție (de la tipografie) uzual între datele de 20 și 31 ale lunii respective
  • expedierea revistelor (număr cu număr) se face, de obicei, în aceeși zi în care a fost plasată comanda, ca la orice produs comandat (deci livrare în 1-2 zile lucrătoare)

5,60 EUR (excl. TVA)

Doriți să publicați un articol în revista RADIO ?

Prezentare Revista RADIO

Ciprian - YO6DXE

Date tehnice:

– nr. ISSN: 3008 – 3958
– calitate deosebită print, editare și aranjare foarte bună în pagină, aspect calitativ
– 40 de pagini, format A4
– disponibilă în format fizic și electronic (în curând)
– conține articole cu construcții verificate / validate în redacție
– articolele conțin trimiteri la modul de procurare al componentelor cheie ce se folosesc în montajele prezentate în articole

Selectează moneda
×

Hi there, please start a chat window with us below or send us an email at support@rowaves.com. You can also use the contact form on the "Contact" page. We are available only  Monday to Friday, from 9-17h. Thank you!

× Get Help