Revista RADIO

Revista Radio

Publicație lunară pentru entuziaști

Revista RADIO este o publicație în domeniul radiocomunicațiilor de amator și nu numai, editată pentru pasionații de comunicații radio, mai ales pentru începători. Este disponibilă atât în format fizic (printat) cât și electronic. Apare de 10 ori pe an, exceptând ianuarie și august. Livrarea revistei se va face fie prin curier (pentru achiziția nr. cu nr., pentru format fizic/printat), sau prin poștă (la achiziția abonamentelor în format fizic/printat), la adresa specificată la plasarea comenzii. Achitarea costurilor pentru abonamente se face EXCLUSIV pe site, cu plata prin card bancar.

Date tehnice:

– nr. ISSN: 3008 – 3958
– calitate deosebită print, editare și aranjare foarte bună în pagină, aspect calitativ
– 40 de pagini, format A4
– disponibilă în format fizic și electronic (în curând)
– conține articole cu construcții verificate / validate în redacție
– articolele conțin trimiteri la modul de procurare al componentelor cheie ce se folosesc în montajele prezentate în articole
– categoriile de articole precum și articolele apărute în primele 4 numere din 2023, pot fi vizualizate dând click pe pozele (coperțile) de mai jos:

Doriți să publicați un articol în Revista RADIO ?

Selectează moneda
×

Bună,

vă rugăm să alegeți unul dintre colegii noștri de mai jos, pentru a solicita informațiile de care aveți nevoie, sau trimiteți-ne un email la support@rowaves.com. De asemenea, puteți utiliza formularul de contact din pagina „Contact”. Suntem disponibili NUMAI  de luni până vineri, între orele 9-17. Mulțumim !

× WhatsApp Live Chat