Cariere / Job-uri Disponibile

Doriți să vă alăturați echipei roWaves ? Aici găsiți job-urile disponibile momentan.

Cariere / Job-uri Disponibile

roWaves Technologies este o companie dinamică care se ocupă în principal de proiectarea, producția și comercializarea de echipamente de radiocomunicații în domeniul HF-SHF. Echipamentele (amplificatoare de radiofrecvență de medie și mare putere, filtre pasive LPF-BPF, diplexoare/combinere de putere, transformatoare de bandă largă care echipează amplificatoarele etc.) sunt destinate radioamatorilor și celor ce lucrează în domeniul telecomunicațiilor. Mai mult, comercializăm și distribuim componente electronice cu specific RF (materiale magnetice, tranzistori RF de mică/medie/mare putere, capacitori silver-mică pentru filtre, conectică RF, sarcini artificiale și rezistoare RF de putere).

De ce să faci parte din echipa noastră?

  • suntem o companie dinamică, în plină dezvoltare, flexibilă, fără o birocrație care să blocheze inițiativele colegilor, la orice nivel (proiectare, execuție, vânzări etc.)
  • posibilitatea de a iniția proiecte și de a modifica cerințe tehnice de proiect
  • lucrăm din pasiune pentru domeniul radiocomunicațiilor (vezi proiectele noastre pe site și pe conturile sociale ale companiei)
  • te alături unei echipe tinere în dezvoltare care “trăiește” ceea ce realizează prin munca depusă
Despre redare videouri Workshop roWaves

JOB DISPONIBIL

Trimite C.V.- ul tău (office@rowtech.ro) să avem o discuție inițială, sau ne poți scrie pe WhatsApp (+40 742 854 185). Dacă ești din Sibiu ne vedem direct la un interviu la sediu.

Cerințe job

Responsabilități

Beneficii / de ce să lucrezi alături de noi ?

Abonați-vă la notificări

Prin abonare presupunem că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate »

Selectează moneda
×

Bună,

vă rugăm să alegeți unul dintre colegii noștri de mai jos, pentru a solicita informațiile de care aveți nevoie, sau trimiteți-ne un email la support@rowaves.com. De asemenea, puteți utiliza formularul de contact din pagina „Contact”. Suntem disponibili NUMAI  de luni până vineri, între orele 9-17. Mulțumim !

× WhatsApp Live Chat